Even voorstellen

Het zorgen voor mensen en hen helpen op de weg naar gezondheid is mijn passie.

Ik ben ruim 35 jaar werkzaam als BIG-geregistreerd verpleegkundige en heb in diverse takken van de gezondheidszorg gewerkt. Momenteel werk ik nog met veel plezier als triageverpleegkundige voor een grote zorgorganisatie in Rotterdam.

Toen ik zelf te maken kreeg met een haperend lichaam ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden om de oorzaken hiervan aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Ik ben toen op zoek gegaan naar aanvullende adviezen en kwam terecht bij orthomoleculaire therapie en bioresonantie.

Voor mij was het een enorme opluchting dat er dus wel degelijk meer mogelijk was dan alleen maar “ermee leren leven”. Ik was hier zo enthousiast over dat ik besloot om de Opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer en Therapie te gaan volgen bij Atrium Innovations in Almere (SOE), om ook zelf mensen te kunnen begeleiden in hun proces naar herstel.

De praktijkstage heb ik vervolgens gedaan bij Vlam Consult in Veenendaal; praktijk voor orthomoleculaire therapie en bioresonantie.

Ik werk vanuit een christelijke levensovertuiging. Iedereen is welkom, ongeacht levensvisie of cultuur.

Het logo

In het logo van de praktijk en in de praktijk zelf zie je een bascule. De definitie van bascule is: Weegschalen waarbij de balansschaal voor de ladingen een platform is dat bovenop de balansarm of op een reeks hefbomen is bevestigd. Dit logo geeft weer hoe belangrijk het is om het lichaam in balans te brengen en te houden. Ook de naam van de praktijk verwijst hiernaar.